Magzmaker releases

Magzmaker 2.7 NOV2016

In de Magzmaker release van november 2016 zijn diverse bugfixes en optimalisaties doorgevoerd. De belangrijkste nieuwe features zijn:

• Scrollende pagina kunnen vanaf nu meer dynamisch worden opgebouwd doordat animaties pas zullen gaan spelen wanneer ze in beeld zijn in plaats vanaf het moment dat de pagina geladen wordt.
  • Aan het content element "VIDEO" is de mogelijkheid "Op de pagina autoplay" toegevoegd. Wanneer deze instelling wordt gekozen zal de video op de pagina automatisch gaan spelen wanneer deze video in beeld komt.
    in page autoplay
  • Het automatisch afbreken van woorden wordt niet door alle browsers ondersteund en is daarom voor alle gevallen uitgezet. Afbrekingen binnen woorden moeten - desgewenst - handmatig toegevoegd worden.
  • Aan de content elementen "IMAGE", "IMAGE WITH LINK (BANNER)" en "IMAGE WITH POP-UP" kan nu voor de weergave in de responsive mode een percentage voor het schalen mee worden gegeven.
  • Er is een bugfix uitgevoerd voor de breedte van afbeeldingen binnen een kolom. De breedte van een afbeelding wordt nu weergegeven als een percentage van de kolom. Dit kan gevolgen hebben voor bestaande afbeeldingen wanneer hier een percentage is gebruikt.
    Wij raden aan dit even na te kijken!

Lees meer over deze update.

Magzmaker 2.6.1 SEPT2016

Magzmaker security release.

Magzmaker 2.6 JULI2016

In de Magzmaker release van Maart 2016 zijn diverse bugfixes en optimalisaties doorgevoerd. De belangrijkste nieuwe features zijn:

• Er is een module "Wachtwoord vergeten" aan Magzmaker toegevoegd waarmee een nieuw wachtwoord ingesteld kan worden.
  • Er is een nieuwe rubriek "Interacties" in Mijn Magzmaker geplaatst. Het eerste onderdeel in deze rubriek zijn de Poll uitslagen. Wanneer je een Poll hebt geplaatst binnen je magazine kun je hier een excel met de resultaten downloaden.

Poll-uitslagen

Lees meer over deze update

Magzmaker 2.5 MAART2016

In de Magzmaker release van Maart 2016 zijn diverse bugfixes en optimalisaties doorgevoerd. De belangrijkste nieuwe features zijn:

• Er zijn admin instellingen toegevoegd voor de beheerder van de het magazine.
    Binnen de Admin instellingen is het mogelijk om de taal van het CMS Magzmaker te wijzigen (Nederlands of Engels), het contact e-mailadres aan te passen en een Google Analytics code in te voeren waarmee de statistieken van de installatie kunnen worden aangevuld;
  • Geheel vernieuwe set aan standaard templates met nieuwe functies en gecategoriseerd naar gebruik: covers, introduction, tekstpagina's, scrolling pagina's en fotoalbums.
    templates
  • Nieuw voorbeeld magazine voor nieuwe demo accounts waarin de mogelijkheden van een aantal templates verduidelijkt worden aan de hand van een voorbeeld pagina;
    example magazine

Lees meer over deze update

Magzmaker 2.4 NOVEMBER2015

In de Magzmaker release van November 2015 zijn diverse bugfixes en optimalisaties doorgevoerd. De belangrijkste nieuwe features zijn:

• Er zijn een aantal standaard animatie mogelijkheden voor contentelementen toegevoegd waarmee direct een animerend effect kan worden verkregen, zoals een Bounce, een Fade of een Flip;
  • Het toevoegen van een achtergrondvideo die af zal spelen PC en MacBook. Op mobile devices (tablet, iPad, smart phone) wordt een alternatieve achtergrondafbeelding getoond.

Lees meer over deze update

Magzmaker 2.3 SEPTEMBER2015

In de Magzmaker release van September 2015 zijn diverse bugfixes en optimalisaties doorgevoerd. De belangrijkste aanpassingen zijn:

• De mogelijkheid om een contact knop op te nemen in het menu. Deze knop zal de e-mailclient van de bezoeker openen met een vooraf ingegeven e-mailadres.
  • Het content element 'KNOP MET ANIMATIE' is geoptimaliseerd.

Lees meer over deze update.

Magzmaker 2.2. AUGUSTUS2015

In de Magzmaker release van Augustus 2015 zijn diverse bugfixes en optimalisaties doorgevoerd. De belangrijkste aanpassingen zijn:

• Het menu is aanpasbaar gemaakt: er kan een logo en een eigen pijlenset toegevoegd worden;
  • Het menu kan nu in twee kleurvarianten weergegeven worden;
  • Het lettertype dat gebruikt wordt in het menu en de kiosk is aanpasbaar gemaakt;
  • Er is een nieuw content element 'KNOP MET ANIMATIE' toegevoegd;
  • Aan de content elementen 'TEXT MET POP-UP' en 'AFBEELDING MET POP-UP' kan een animerend effect gehangen worden.
  • Aan het ILLUSTRATIEVE FOTOALBUM kan nu een automatische wisseling van de beelden toegevoegd worden.

Lees meer over deze update.

Magzmaker 2.1 MEI2015

In de Magzmaker release van Mei 2015 zijn diverse bugfixes en optimalisaties doorgevoerd. De belangrijkste aanpassingen zijn:

• Toevoeging van een mogelijkheid voor een achtergrondafbeelding bij tekstparagraaf;
  • Verbeteringen aan de standaardtemplates;
  • De Kiosk is aangepast;
  • Er zijn binnen Magzmaker links naar video's met corresponderende uitleg op de supportsite toegevoegd.

Lees meer over deze update.

MAGZMAKER 2.0 APRIL2015

Magzmaker 2.0

Een nieuwe, sterk verbeterde Magzmaker versie. Magzmaker 2.0 biedt een groot aantal nieuwe en verbeterde functies. De belangrijkste aanpassingen zijn:

• Een verbeterde interface, waarmee je stap voor stap je magazines maakt en publiceert
  • Volledige responsiviteit, zowel van scrollende als van vaste pagina’s!
  • Een veel rustiger edit-scherm, waarin je via ‘mouse over’ de verschillende contentelementen selecteert en kunt bewerken
  • Standaardtemplates om snel een nieuwe pagina op te zetten
  • Volledige edities in één keer kopiëren
  • Zoeken in gemaakte (bestaande) contentelementen, ook per editie.

Lees meer over de nieuwe Magzmaker release

Magzmaker JAN2015

In de Magzmaker release van Januari 2015 zijn diverse bugfixes en optimalisaties doorgevoerd. De belangrijkste aanpassingen zijn:

• Optimalisaties van tekstgroottes op de responsive template;
  • Diverse optimalisaties aan afbeeldingen waardoor deze nog sneller zullen laden op telefoons en tablets.

Lees meer over deze update.

Magzmaker NOV2014

Op dinsdag 4 November is een update aan Magzmaker uitgevoerd waarin een aantal nieuwe features en verbeteringen aan bestaande features zijn uitgevoerd. Belangrijkste wijzigingen zijn:

• Aan de media manager is de mogelijkheid om foto's te bewerken toegevoegd;
  • Het element fotoalbum is geheel herzien en opgesplitst in vijf verschillende varianten;
  • Het element video biedt nu ook de mogelijkheid om de video in de pagina af te spelen;
  • Verbeterde weergave van diverse elementen in responsive mode
  • Achtergrondafbeeldingen worden automatisch op maat geschaald;
  • Gebruikersrollen zijn aangepast.
  • Verfrissing van de styling van iconen in het CMS Magzmaker.

Lees meer over deze update.

Magzmaker SEPT2014

Op donderdag 4 september is een update aan Magzmaker uitgevoerd waarin een aantal nieuwe features, aanpassingenen en verbeteringen aan bestaande features zijn uitgevoerd. Belangrijkste toevoegingen zijn:

• Het omhoog en omlaag swipen is eruit gehaald. Geef zélf de navigatie aan of gebruik het DOSSIER;
  • Er is een pop-up toegevoegd die waarschuwt wanneer het magazine gebruikt wordt op een niet ondersteunde browser;
  • Het is nu mogelijk om paginanummers bij het magazine te tonen;
  • Er zijn een aantal extra keuze opties toegevoegd aan de pijlensets.

Lees meer over deze update.

Magzmaker JUN2014

Vrijdag 27 juni is een update aan Magzmaker uitgevoerd waarin een aantal nieuwe features, aanpassingenen en verbeteringen aan bestaande features zijn uitgevoerd. Belangrijkste toevoegingen zijn:

• een vernieuwd menu met onder andere een tooltip om werking van het context menu te verduidelijken en deel-iconen voor delen per mail en delen via Pinterest;
  • vernieuwd element 'Verdeel in 2 kolommen' waarbij het nu mogelijk is voor iedere kolom een achtergrondkleur aan te geven.

Lees meer over deze update.

Magzmaker MEI2014

• Update van tekst editor voor een betere performance in Chrome browser.
  • Het element DOSSIER is toegevoegd.

Magzmaker FEB2014

Update met nieuwe features, aanpassingenen verbeteringen aan bestaande features. Belangrijkste toevoegingen zijn: de kiosk, geheel vernieuwde mediamanager en diverse verbeteringen aan contenttypes. Lees meer over deze update.

Magzmaker NOV2013

Eerste release van Magzmaker, het online magazine CMS.