Teksten voor pop-up oudere browsers

Wanneer een Magzmaker magazine wordt getoond op een oudere browser die HTML 5 niet of niet optimaal ondersteund, zal er een pop-up aan de lezer getoond worden. De lezer wordt voor de keuze gesteld om een browser te downloaden die HTML 5 wél ondersteund óf om het magazine te bekijken op de bestaande browser die bepaalde onderdelen van het magazine niet optimaal zal tonen.

Bij het instellen van het magazine kunnen deze desgewenst gewijzigd worden. Bijvoorbeeld wanneer er een voorkeur is om de lezer met 'u' aan te spreken in plaats van 'je'.

Standaard teksten voor pop-up oudere browsers

De NEDERLANDSE standaardteksten voor deze pop-up zijn:

De ENGELSE standaardteksten voor deze pop-up zijn:

• Tekst verderknop EN: I want to see the magazine

pop-up not supported