Inloggen

chrome logoHet content management systeem (CMS) van Magzmaker is geoptimaliseerd voor de browser Chrome. Log daarom bij voorkeur in Chrome in om jouw magazine te beheren.

Je opent het loginscherm door je domeinnaam met daarachter ‘/edit’ in de adresbalk van je browser in te voeren. Bijvoorbeeld: http://www.magazinenaam.nl/edit

• TIP: sla de URL op onder je favorieten in je browser.
  • TIP: je kunt ook direct inloggen op een bepaalde pagina door achter de URL ‘/edit’ te plaatsen. Je kunt dan direct op deze pagina beginnen met invoeren of aanpassen.

Het inlogscherm

Voer jouw gebruikersnaam en wachtwoord in. Klik vervolgens op ‘Login’. Na het succesvol inloggen kom je in het Editie overzicht van Mijn Magzmaker.

Afmelden

In 'Mijn Magzmaker' vind je rechtsboven onder het Magzmaker logo achter je inlognaam de mogelijkheid om je weer af te melden of uit te loggen.

Wachtwoord vergeten?

Vraag de beheerder van jouw magazine een nieuw wachtwoord aan te maken. Ben je als beheerder je wachtwoord vergeten? Maak dan een ticket aan