Magzmaker release 2.2 AUGUSTUS 2015

Nieuwe features

• Het menu is aanpasbaar gemaakt: er kan een logo en een eigen pijlenset toegevoegd worden;
  • Het menu kan nu in twee kleurvarianten weergegeven worden: licht of donker.
  • Het lettertype dat gebruikt wordt in het menu en de kiosk is aanpasbaar gemaakt;
  • Er is een nieuw content element 'KNOP MET ANIMATIE' toegevoegd. Aan deze knop kan een animerend icon en een hoover-effect (kleurverandering bij mouse-over) gehangen worden.
  • Aan de content elementen 'TEXT MET POP-UP' en 'AFBEELDING MET POP-UP' kan een animerend effect gehangen worden. Het animerend effect bepaald de wijze waarop de lightbox in beeld komt en uit beeld verdwijnt.
  • Aan het ILLUSTRATIEVE FOTOALBUM kan nu een automatische wisseling van de beelden toegevoegd worden. Met of zonder autoplay, eenmaal of in een loop en met een slide of een fade effect. Ook de snelheid is instelbaar.

Aanpassingen en verbeteringen aan bestaande features

• De sluitknop van het iFrame en de video is geoptimaliseerd;
  • Aan het inlogscherm is verduidelijkende tekst toegevoegd met betrekking tot de helpinformatie binnen Magzmaker en met een link naar online help en instructievideo's;
  • Wanneer een Magzmaker magazine wordt getoond op een oudere browser die HTML 5 niet of niet optimaal ondersteund, zal er een pop-up aan de lezer getoond worden. Deze melding wordt nu ook getoond bij het gebruik van IE9;
  • De weergave van scrollende pagina's in Chrome is verbeterd.

Veel van deze verbeteringen zijn toegepast in het online magazine Ideaal van ASNbank