MAGZMAKER RELEASE 2.3 SEPTEMBER 2015

Nieuwe features

• De mogelijkheid om een contact knop op te nemen in het menu. Deze knop zal de e-mailclient van de bezoeker openen met een vooraf ingegeven e-mailadres.

Aanpassingen en verbeteringen aan bestaande features

• Het content element 'KNOP MET ANIMATIE' is geoptimaliseerd. Bij de geanimeerde knoppen wordt teksten nu gecentreerd wanneer gekozen is voor het plaatsen van een icon 'onder' of 'boven';
  • Op vaste pagina's worden de content elementen om de pagina op te delen in kolommen niet meer getoond. Deze zijn bedoeld om scrollende pagina's in kolommen op te delen;
  • De Magzmaker knop die gebruikt wordt om te switchen tussen voorbeeld en bewerk modus heeft nu twee standen: 'Voorbeeld' om naar de preview te gaan en 'Bewerk' om terug te gaan naar de bewerk modus. De functionaliteit is gelijk gebleven, alleen visueel geoptimaliseerd;
  • Bij het automatisch genereren van de voorlopige titel in het titelveld zal de paginanaam voor het volgnummer geplaatst worden om het terugvinden van elementen gemakkelijker te maken;
  • Het aantal inlogpogingen dat is toegestaan voordat de toegang tot Magzmaker tijdelijk wordt geblokkeerd is opgehoogd van 3 naar 7.