Magzmaker release SEPT2014

Nieuwe features

• Het is nu mogelijk om responsive magazines te maken;
  • De kiosk met het overzicht van gepubliceerde magazines is vernieuwd;
  • Het is nu mogelijk om edities wel of niet in de kiosk te tonen, alsmede één editie permanent bovenaan te tonen;
  • De Magazine structuur is vernieuwd en heet nu Mijn magazines. Er wordt in Mijn magazines eerst een overzicht van alle magazines getoond, waarna de boomstructuur per magazine wordt weergegeven;
  • Het is nu mogelijk om per editie instellingen aan te passen en af te wijken van standaard instellingen (tekststijlen, taal, pijlenset etc.);
  • Het is nu mogelijk om paginanummers bij het magazine te tonen;
  • Toegevoegd: nieuw element POLL. Stellling met 2 tot 5 antwoordopties;
  • Toegevoegd: nieuw element VORM. Vormelement om op de pagina te plaatsen, bijvoorbeeld een ster, een diamant, een rechthoek of een driehoek;
  • Toegevoegd: nieuw in de tekst editor de mogelijkheid om icons toe te voegen.
    icons toevoegen via tekst editor
  • Er zijn duidelijke links gekomen vanuit Magzmaker naar relevante supportpagina's.
    Link naar supportpagina

Aanpassingen en verbeteringen aan bestaande features

• Contenttypen en widgets zijn samengevoegd tot 'Elementen'. De selectie van elementen is verbeterd door een indeling in categorieën: tekst, opmaak, interactief, beeld en geluid en social media;
  • Het omhoog en omlaag swipen is eruit gehaald in verband met vergroten van het gebruiksgemak voor de gebruikers van Magzmaker. Geef voor alle duidelijkheid zélf een expliciete navigatie aan met pijlen of links of gebruik het DOSSIER;
  • Alle fontgrootten worden weergegeven in pixels;
  • De module Fotoalbums gebruikt nu ook de nieuwe media manager;
  • Verbeterde weergave van vloeiende pagina in de template selectie;
  • Er is een pop-up toegevoegd die waarschuwt wanneer het magazine gebruikt wordt op niet ondersteunde browsers. De tekst hiervan is aan te passen via Magazine instellingen;
    pop-up niet ondersteunde browsers
  • Er zijn een aantal extra keuze opties toegevoegd aan de pijlensets. De nieuwe pijlensets zijn te kiezen binnen de module Magazine stijlen.

Pijlensets in Magazine stijlen