MAGZMAKER RELEASE 2.6 JULI 2016

Nieuwe features

• Er is een module "Wachtwoord vergeten" aan Magzmaker toegevoegd waarmee een nieuw wachtwoord ingesteld kan worden.
  • Er is een nieuwe rubriek "Interacties" in Mijn Magzmaker geplaatst. Het eerste onderdeel in deze rubriek zijn de Poll uitslagen. Wanneer je een Poll hebt geplaatst binnen je magazine kun je hier een excel met de resultaten downloaden.

Poll-uitslagen

Aanpassingen en verbeteringen aan bestaande features

• Optimaliseren van de responsive vergroting van headers;
  • Optimaliseren van het toevoegen van diverse content elementen;
  • Fix van scroll in iFrames op iPad;
  • Fix van content element "Tekst met link" voor het linken naar een anker op de pagina;
  • Fix voor het dupliceren van een animerende button;
  • Fix voor het selecteren van bestaande items;
  • Fix voor het afspelen van animaties voor het content element "Tekst met pop-up" in FireFox;
  • Fix voor het toevoegen van animaties aan het fotoalbum.