Uploaden

Het uploaden van bestanden naar de Media manager kan op twee manieren:

1 ) Slepen (drag en drop). Om één of meerdere bestanden tegelijk te uploaden kun je de map openen waar de betreffende bestanden staan. Je selecteert de bestanden en sleept ze direct naar de media manager om ze te uploaden.

2 ) Browsen. Selecteer de knop 'Kies een bestand'.
uploaden in mediamanager
Blader naar de lokale map waar het bestand staat dat je wilt uploaden. Selecteer het bestand en kies voor openen om het geselecteerde bestand toe te voegen.
Openen

Drag en drop

Nadat de bestanden zijn geupload kan je het scherm sluiten door op het kruisje te klikken. Je ziet de bestanden nu in de media manager staan. Zorg er nu voor dat de bestandsgegevens gecompleteerd worden zodat je de bestanden weer makkelijk op kunt zoeken.

• LET OP: de maximale grootte van een bestand is: 128 MB
  • Voor video geldt dat deze het beste worden geupload in het volgende format:
    - HTML5 MPEG-4 video
    - codec H.264
    - HD
    - 720p

Een max 10 à 20 Mb per minuut zou haalbaar moeten zijn.