Mijn magzmaker

MAGAZINES BEHEREN

• icon editie overzicht Editie overzicht: in het editie overzicht vind je een overzicht van alle edities van het magazine. Zowel gepubliceerde als niet gepubliceerde edities.
  • icon masterpages Mijn templates: in de module templates vind je alle pagina's terug die je hebt bewaard als template.
  • icon mediamanager Media manager: met de Media manager is het mogelijk om afbeeldingen, video- en audiofragmenten en documenten (.pdf en .doc) aan je magazine toe te voegen. De mediamanager kan op twee manieren benaderd worden:
  • icon photoalbum Fotoalbums: voeg een fotoalbum toe met een selectie van afbeeldingen. Een foto-album bestaat uit een serie afbeeldingen, die door het plaatsen van het element fotoalbum op een pagina in het magazine geplaatst kunnen worden. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende presentaties
  • icon tekststijlen Fonts & tekststijlen: je kunt extra fonts (lettertypen) aan de standaard set van fonts toevoegen en je kunt zelf nieuwe tekststijlen aanmaken.

INSTELLINGEN

• icon magazine instelligen Magazine instellingen: hier worden de standaard instellingen voor het magazine opgeslagen. In de editie instellingen kun je hier per editie van afwijken.
  • icon users Gebruikers: beheerders van het magazine kunnen de gebruikersrechten beheren. Dit houdt in: gebruikers toevoegen, rechten toekennen en groepsprofielen maken.

SUPPORT & HANDLEIDING

support & handleiding

Diverse links naar de support site:

• Support site: naar de Magzmaker support site
  • Ticket aanmaken: een support ticket aanmaken op de Magzmaker support site
  • Cursussen: het Magzmaker cursusaanbod bekijken op de Magzmaker support site

STATISTIEKEN

• Statistieken: de belangrijkste termen in statistische programma’s zijn de pageviews, IP-nummers of bezoekers en bezoeken. Zij geven een indruk van het verkeer op het magazine.