Domeinnaam

Bedenk onder welke domeinnaam je je magazine wilt publiceren.

Het is afhankelijk van je abonnement of je een subdomein (http://magazinenaam.magzmaker.com) of een volledig domein kunt hebben (http://www.magazinenaam.nl) als url voor je magazine.
Je kunt je voorkeur voor de domeinnaam doorgeven wanneer je een abonnement afneemt. Heb je al een domeinnaam geregistreerd? Geen probleem. Je kunt deze laten verwijzen naar je magazine.

Je kunt vooraf checken of een domein al bezet:

• Voor .nl domeinnamen bij SIDN;
  • Voor .be domeinnamen bij DNS;
  • Voor .com, .net en .org domeinnamen kan het via whois.com.

De volgende stap kan het opzetten van een plank voor het magazine zijn.